Results 1 to 7 of 7

Thread: post formating

  1. #1
    Join Date
    Sep 2013
    Beans
    3

    post formating

    Ive been trying for a few hours to try and get my post to flow nice but except for the BBcode tags, all the formatting disapears. Heres my post https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2175986 What am I doing wrong?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Magic City of the Plains
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu 14.10 Utopic Unicorn

  3. #3
    Join Date
    Sep 2013
    Beans
    3

    Re: post formating

    Solved my own question with trial and error. The add-on HTTPS Everywhere was causing a conflict. Turning the add-on off resolved the problem.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Lubuntu 14.10 Utopic Unicorn

    Re: post formating

    Quote Originally Posted by Starfleet_Engineer View Post
    Solved my own question with trial and error. The add-on HTTPS Everywhere was causing a conflict. Turning the add-on off resolved the problem.
    Hmm, been using it for quite a while.. Will keep an eye open, but never had such behavior. Thanks.
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests by PM, thanks |

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Williams Lake
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: post formating

    I think the op may have been blocking yahooapis, as that's what his posts look like when viewed in the post editor, especially the missing carriage returns.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    France.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Lubuntu 14.10 Utopic Unicorn

    Re: post formating

    Quote Originally Posted by cariboo907 View Post
    I think the op may have been blocking yahooapis, as that's what his posts look like when viewed in the post editor, especially the missing carriage returns.
    OK thanks cariboo
    | My old and mostly abandoned blog |
    Linux user #413984 ; Ubuntu user #178
    J'aime les fraises.
    Nighty night me lovelies!

    | Reinstalling Ubuntu ? Please check this bug first ! |
    | Using a ppa ? Please install ppa-purge from universe, you may need it should you want to revert packages back |
    | No support requests by PM, thanks |

  7. #7
    Join Date
    Sep 2013
    Beans
    3

    Re: post formating

    Quote Originally Posted by cariboo907 View Post
    I think the op may have been blocking yahooapis, as that's what his posts look like when viewed in the post editor, especially the missing carriage returns.
    I made sure that all sites where being allowed, this included yui.yahooapis.com. Even disabled completely my blocking as part of troubleshooting. Its only when I disabled HTTPS Everywhere that formatting started to work.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •