Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Chromium 29 has no buttons...

  1. #1
    TenPlus1's Avatar
    TenPlus1 is offline Extra Foam Sugar Free Ubuntu
    Join Date
    May 2005
    Location
    Scotland, UK
    Beans
    836
    Distro
    Lubuntu

    Chromium 29 has no buttons...

    I'm running Lubuntu 13.10 beta 1 on my desktop for testing and the latest update gave me Chromium Browser 29 to play with but unfortunately after an update and reboot the browser has no buttons or address bar, just a tab window to access websites from (mainly by searching google)... I've tried accessing options and other prefs to no avail, any idea why this is happening ?

    Note: I cannot force install the old version...

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona USA
    Beans
    2,812
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Chromium 29 has no buttons...

    Same here, after yesterday's upgrade.

    While I was doing the upgrade, I got a fatal error.

    Dialog said some file was not going to be overwritten because it was also contained in something else -- cannot remember the exact error.

    I haven't tried fixing it yet. Doesn't really effect me, because I normally run the raw trunk release (currently Chromium 31)

    Code:
    Chromium 31.0.1626.0 (Developer Build 221966) 
    OS: Linux 
    Blink: 537.36 (@157409)
    JavaScript: V8 3.21.11.1
    Flash: 11.2 r202
    User Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/31.0.1626.0 Safari/537.36
    Command Line:  /home/vindsl/.chrome-linux/chrome --disable-setuid-sandbox --user-data-dir=/home/vindsl/.config/chromium-canary --flag-switches-begin --flag-switches-end
    Executable Path: /home/vindsl/.chrome-linux/chrome
    Profile Path: /home/vindsl/.config/chromium-canary/Default

    You could try the trunk build (not for the faint of heart). It requires manual installation/updating.

    If you're not comfortable doing that, I'll try to fix Chromium 29 later today, and post the results here.
    Last edited by VinDSL; September 10th, 2013 at 11:54 AM. Reason: Addendum
    Intel ® P4 Extreme Edition 3.4 (Gallatin) || DFI ® LanParty PRO875B rev B1
    Crucial ® Ballistix Tracer PC4000 1GB || Mountain Mods U2-UFO Opti-1203
    XFX 7600GT 560M AGP (PV-T73A-UDF3) || Corsair HX520W Modular PSU

  3. #3
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bombay
    Beans
    5,673
    Distro
    Lubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Chromium 29 has no buttons...

    In case you don't get an answer here, try https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/lubuntu-users. Quite a few testers post there.
    de gustibus et coloribus non est disputandum -- Wiktionary

  4. #4
    TenPlus1's Avatar
    TenPlus1 is offline Extra Foam Sugar Free Ubuntu
    Join Date
    May 2005
    Location
    Scotland, UK
    Beans
    836
    Distro
    Lubuntu

    Re: Chromium 29 has no buttons...

    Thanks... Will wait and see if problem fixes itself on Canonical's end, failing that I'll run the dev build...

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Williams Lake
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Chromium 29 has no buttons...

    I just did an update, the chromium update failed the first time, and gave me all sorts of weird errors including the main page of the forum was trying to use my web cam. I ran:

    Code:
    apt-get update
    the chromium upgrade completed without any error messages.

    BTW, my web cam is sitting on a shelf about 6 feet from the computer, and not plugged in.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2009
    Beans
    149
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Chromium 29 has no buttons...

    I also had some problem at upgrade. When I started USC to remove Chromium, I was told there was upgrade problems. USC offered me to correct those, which I gratefully accepted. After this the upgrade with Synaptic went OK.

    In case the buttons are close, minimize and maximize, there is a setting, "Use system titlebar and borders" that must be checked.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona USA
    Beans
    2,812
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Chromium 29 has no buttons...

    Interesting!

    I played around with this n' that -- purged / re-installed stuff -- you know, all the usual tricks.

    The only thing that worked (for me) was installing the Precise build of Chromium 29 in Saucy.

    Source: http://www.ubuntuupdates.org/package...romium-browser


    Intel ® P4 Extreme Edition 3.4 (Gallatin) || DFI ® LanParty PRO875B rev B1
    Crucial ® Ballistix Tracer PC4000 1GB || Mountain Mods U2-UFO Opti-1203
    XFX 7600GT 560M AGP (PV-T73A-UDF3) || Corsair HX520W Modular PSU

  8. #8
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona USA
    Beans
    2,812
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Chromium 29 has no buttons...

    Quote Originally Posted by cariboo907 View Post
    I just did an update, the chromium update failed the first time, and gave me all sorts of weird errors including the main page of the forum was trying to use my web cam.
    Aha!

    Maybe that's why the Saucy build doesn't work for me. I don't have a web cam...
    Intel ® P4 Extreme Edition 3.4 (Gallatin) || DFI ® LanParty PRO875B rev B1
    Crucial ® Ballistix Tracer PC4000 1GB || Mountain Mods U2-UFO Opti-1203
    XFX 7600GT 560M AGP (PV-T73A-UDF3) || Corsair HX520W Modular PSU

  9. #9
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Williams Lake
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Chromium 29 has no buttons...

    Quote Originally Posted by VinDSL View Post
    Aha!

    Maybe that's why the Saucy build doesn't work for me. I don't have a web cam...
    I think all you have to do is have it in the same room as the computer.

  10. #10
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona USA
    Beans
    2,812
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Chromium 29 has no buttons...

    Quote Originally Posted by cariboo907 View Post
    I think all you have to do is have it in the same room as the computer.
    LoL!

    BTW, I just realized the category in the title says 'lubuntu'. The shot above is GS 3.9.91 Staging.

    Buttons work in LXDE/Openbox too...




    Most assuredly, that Saucy build is bogus...
    Intel ® P4 Extreme Edition 3.4 (Gallatin) || DFI ® LanParty PRO875B rev B1
    Crucial ® Ballistix Tracer PC4000 1GB || Mountain Mods U2-UFO Opti-1203
    XFX 7600GT 560M AGP (PV-T73A-UDF3) || Corsair HX520W Modular PSU

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •