Results 1 to 2 of 2

Thread: Old account was not automaticcaly connected - used different 'preference' email

  1. #1
    Join Date
    Aug 2013
    Beans
    0

    Old account was not automaticcaly connected - used different 'preference' email

    Hi,

    As the thread title reads, I had a different email as the 'preference' email in SSO. I have since changed the preference email for SSO back to the one used for my original forums account but that didn't fix it.

    Could I get old account back? Linked to SSO. User name was loklaan

    Thanks for reading.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    UK
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Old account was not automaticcaly connected - used different 'preference' email

    Quote Originally Posted by loklaan2 View Post
    I have since changed the preference email for SSO back to the one used for my original forums account but that didn't fix it.
    Indeed. This is explained in the relevant sticky.

    I have disassociated the loklaan2 account from Ubuntu One. So long as the preferred email in your Ubuntu One account is the one starting with "bu", then if you log out and in again, you will be taken to the original loklaan account.

    Please do not PM me about your forum account unless you have been asked to. The correct place to contact an admin about your account is here.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •