Results 1 to 4 of 4

Thread: Forum acting funny

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Beta Testing in Canada
    Beans
    5,925
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Forum acting funny

    I tried to upload a .jpg file and the forum is acting really slow. Plus I got a relic by the word 'exit' while trying to do an edit.
    Attached Images Attached Images
    This is Rolling Release
    Warnings for New Beta Testers& Helpful Terminal Commands:
    Running Trusty /devel/@ 5.120GHz32bit/ Please put [ prefix] on New Threads!

  2. #2

    Re: Forum acting funny

    Quote Originally Posted by ventrical View Post
    I tried to upload a .jpg file and the forum is acting really slow. Plus I got a relic by the word 'exit' while trying to do an edit.
    Hello,

    We're experiencing a few sync issues at the minute and they are being corrected.

    Thank you for posting.
    Me on the web:

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Location
    The New Forest
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Xubuntu Development Release

    Re: Forum acting funny

    should be ok now - Canonical slapped the berries for us - also "One of the databases was seriously loaded a little while ago, so was a bit behind in replication."

  4. #4

    Re: Forum acting funny

    Quote Originally Posted by ventrical View Post
    I tried to upload a .jpg file and the forum is acting really slow. Plus I got a relic by the word 'exit' while trying to do an edit.
    Are you still having this problem?
    Me on the web:

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •