Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33

Thread: No network device detected in ubuntu 12.04.Dual booted with windows 7/net is ok

  1. #31
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,731
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: No network device detected in ubuntu 12.04.Dual booted with windows 7/net is ok

    If it is working then I would not worry about it but you need to know that wubi is just for testing.

    Here is a link that says it is not supported anymore but might still work.
    http://askubuntu.com/questions/28541...stall-to-13-04

    Is your wireless working now?
    Thanks
    Last edited by Wild Man; June 16th, 2013 at 11:59 PM.

  2. #32
    Join Date
    Jun 2013
    Beans
    21

    Re: No network device detected in ubuntu 12.04.Dual booted with windows 7/net is ok

    Well sir i use a pc. Its not wife-enabled.
    Wow. I hope it doesn't make problems in future.


    I JUST WANT TO SAY THANK YOU TO ALL THAT REPLIED TO THIS THREAD AND HELPED ME!!! THANK YOU VERY MUCH! I REALLY APPRECIATE IT!
    IT WORKS!!! I HOPE NOT JUST FOR NOW.

  3. #33
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,731
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: No network device detected in ubuntu 12.04.Dual booted with windows 7/net is ok

    Your welcome!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •