Results 1 to 10 of 39

Thread: Ubuntu, Kubuntu, debian based systems can't detect Windows Vista

Threaded View

  1. #31
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Chicago Suburbs
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Ubuntu, Kubuntu, debian based systems can't detect Windows Vista

    It also is only showing one Slackware and not the other Ubuntu?

    Found Slackware Linux (Slackware 13.37.0) on /dev/sda2
    Found Windows Vista (loader) on /dev/sdc1
    Found Ubuntu 12.04.2 LTS (12.04) on /dev/sdd1
    Found Slackware Linux (Slackware 14.0) on /dev/sdg1

    Repost BootInfo report. Did you edit any of the grub scripts.

    It may be easier to totally uninstall grub in the version you are booting from and totally reinstall grub.

    # HOWTO: Purge and Reinstall Grub 2 from the live-CD/DVD/USB - drs305
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1581099

    # purge old and reinstall new to sda
    sudo apt-get purge grub grub-pc grub-common
    sudo mv /boot/grub /boot/grub_backup
    sudo mkdir /boot/grub
    sudo apt-get install grub-pc grub-common
    sudo grub-install --recheck /dev/sda
    sudo update-grub
    Last edited by oldfred; June 22nd, 2013 at 04:28 PM.
    For more info on UEFI boot install & repair - Updated Oct 2015:
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2147295
    Please use Thread Tools above first post to change to [Solved] when/if answered completely.







Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •