Results 1 to 2 of 2

Thread: Boot fails after adding second LUKS encrypted volume to out-of-box encrypted LVM

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Beans
    72

    Exclamation Boot fails after adding second LUKS encrypted volume to out-of-box encrypted LVM

    I'm trying to figure out what I'm doing wrong in my lab. I went through the Ubuntu 12 LTS Server install, choosing an encrypted LVM setup. I added a new drive to the VM and wanted to extend the "ubuntu-root" Volume Group using this disk. The expansion and partition resize seemed to have gone great. I updated the /etc/crypttab file to contain the UUID of the new file, and when I restarted I was greated with the following error. Can someone please help? I have a production server that has undergone the same routine, and now it is in danger of being inoperable if rebooted.



    After a little while I am dropped to an initramfs prompt, is there anything I can input here that will mount the second LUKS encrypted volume and continue boot as a last resort?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Porirua, New Zealand
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Re: Boot fails after adding second LUKS encrypted volume to out-of-box encrypted LVM

    Duplicate of http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2145248

    Please do not start multiple threads for the same question, it dilutes the community's ability to help.
    Forum DOs and DON'Ts
    Never assume that information you find using a search engine is up-to-date.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •