Results 1 to 8 of 8

Thread: Codec needed for rythmbox to play mp3

  1. #1
    Join Date
    May 2013
    Beans
    95

    Arrow Codec needed for rythmbox to play mp3

    Can I get a codec for mp3 streaming in the radio of the rythmbox ?
    But I now have a good PC, tried to install 12.0 LTS but had an input/output error .
    So I still run under ubuntu 9.04
    Last edited by Hankbonk; December 21st, 2013 at 02:19 AM. Reason: please use default font

  2. #2
    Join Date
    Jul 2011
    Beans
    3,037
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Codec needed for rythmbox to play mp3

    Do you have the package ubuntu-restricted-extra installed? It should cover most of the needed codecs.

  3. #3
    Join Date
    May 2013
    Beans
    95

    Re: Codec needed for rythmbox to play mp3

    No, I have ubuntu 9.04 on CD-ROM only, no HDD
    Last edited by Artificial Intelligence; May 11th, 2013 at 04:27 PM.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Beans
    12,925

    Re: Codec needed for rythmbox to play mp3

    Quote Originally Posted by Hankbonk View Post
    No, I have ubuntu 9.04 on CD-ROM only, no HDD
    The package(s) needed aren't on the cd so you're out of luck there.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Denmark - Scandinavia
    Beans
    17,619
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: Codec needed for rythmbox to play mp3

    Ubuntu 9.04 is not supported anymore. Better if you get the latest (ubuntu 13.04) or the LTS version (ubuntu 12.04).
    If you have a USB with around 2GB you can run it live or install it on you computer (possible for dual boot if needed). Then via Ubuntu Software Center install Ubuntu Restricted Extra.
    elementary OS Luna
    My Screenshot

  6. #6
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    New York, NY
    Beans
    1,091
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Codec needed for rythmbox to play mp3

    You can install ubuntu restricted extras on a live session...of course, you would lose it if you re-boot your computer...but the, it only takes 5 minutes to install it from the software center...anyway, you should install a more current version of ubuntu like 13.04....9.04 is very "ancient" now...

  7. #7
    Join Date
    May 2013
    Beans
    95

    Re: Codec needed for rythmbox to play mp3

    I guess that I will not be able to solve this, because most replies mention so, so I consider this thread closed : How do you 'end' a thread ?

  8. #8
    Join Date
    May 2013
    Beans
    28
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Codec needed for rythmbox to play mp3

    You are pretty much really out of chance here, first you need to install ubuntu on your hard drive and recieve updates. once you recieve updates i think the codec would be included in the update..

    Update is the primary solution of all..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •