Results 1 to 10 of 14

Thread: Cannot generate Sarg report from Squid3

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Beans
    29

    Question Cannot generate Sarg report from Squid3

    Ubuntu 12.10
    Squid3 3.1
    Dansguardian 2.10.1.1
    Postfix
    2.9.6
    Webmin 1.620

    When I attempt to 'Generate Report Now' using 'Squid Report Generator' on the Webmin module I get the following error message:

    Code:
    sarg -l /var/log/squid3/access.log mail: cannot send message: Process exited with a non-zero status
    SARG: command return status 36SARG: command: sudo mail -s "SARG report, Wed May  8 12:40:11 2013" "user@domain.com" <"/tmp/sarg/2013May08-2013May08/report"


    Sending mail via the 'Mail' command works fine. I was also getting error messages via email:


    PHP Code:
    Failed to generate Sarg report:sarg -/var/log/squid3/access.log
    SARG
    getword backtrace:
    SARG1:sarg() [0x4091c7]
    SARG2:sarg() [0x4096c1]
    SARG3:sarg() [0x405caa]
    SARG4:/lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6(__libc_start_main+0xed) [0x7ff08ed3e76d]
    SARG5:sarg() [0x408981]
    SARGMaybe you have a broken time in your access.log file
    SARG
    getword loop detected after 255 bytes.
    SARGLine=""
    SARGRecord=""
    SARGsearching for 'x20' 


    I've tried various Source and Destination variations as well as changing the permissions on the log files themselves. This used to work when I had Sendmail installed but I recently switched to Postfix due to how complex Sendmail was and various other issues I was having (look at my other threads).

    Please can someone tell me what's going on?
    Thanks
    Last edited by bullet333; May 22nd, 2013 at 02:29 PM.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •