Results 1 to 4 of 4

Thread: 13.04 doesn't work network after installing

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    13

    13.04 doesn't work network after installing

    clearly speaking this MB has old chipset - intel i865, but I set firmware-linux-nonfree too. I cheked /etc/network/interfaces; restart interfaces; network-manager; check - lshw -C network
    check /var/log/syslog; dmesg - I hadn't find any errors, but

    ping 192.168.215.17 (gateway) doesn't pass. address: 192.168.215.30/16 dns-nameservers 192.168.215.17 127.0.0.1 dns-search workgroup


    the task is decided. It wasn't OS problem.
    Last edited by krchat; May 5th, 2013 at 01:07 AM.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Reykjavík, Ísland
    Beans
    9,478
    Distro
    Lubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: 13.04 doesn't work network after installing

    Moved to Networking & Wireless.
    About problems due to upgrading
    Bringing old hardware back to life.
    Please visit Quick Links -> Unanswered Posts

  3. #3
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Not heaven... Iowa
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Re: 13.04 doesn't work network after installing

    Could you post the results of some of your checks?
    In particular, sudo lshw -C network and ifconfig -a
    Linux User #415691 Ubuntu User #8629
    Iowa Team (LoCo): [Wiki] [Launchpad] [Sub-forum]
    IRC channel: #ubuntu-us-ia on irc.freenode.net

  4. #4
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    13

    Re: 13.04 doesn't work network after installing

    thanks for your answer though
    Quote Originally Posted by krchat View Post

    the task is decided. It wasn't OS problem.
    I have already written it before

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •