Results 1 to 3 of 3

Thread: USB ports not functioning after upgrade to 13.04

  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Beans
    21

    USB ports not functioning after upgrade to 13.04

    Hi,

    I am running a Dell Latitude E6410 with Windows 7 / Ubuntu 13.04. After upgrading from 12 to 13 I noticed that Ubuntu won't recognize any USB drives that are plugged in. Interestingly, it worked fine under 12 and I used a live USB to upgrade from 12 to 13.

    Also, the USB works fine on my Windows partition.

    I'm a bit rusty with command line so any help would be appreciated.

    Tom
    Last edited by tfbielawski; May 14th, 2013 at 01:35 PM.

  2. #2
    Join Date
    May 2011
    Beans
    21

    Re: USB ports not functioning after upgrade to 13.04

    I've solved this problem. Can someone tell me how to mark the thread as "solved?"

    I just ran the Software Updater and the updates fixed the USB problem. Not sure how, but it worked.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Arlington VA USA
    Beans
    430
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: USB ports not functioning after upgrade to 13.04

    Up at the top, there's a dropdown labeled "Thread Tools"; as the initiator of the thread, you will see an option on that dropdown called "Mark this thread as solved."

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •