Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Upgraded 12.10 to 13.04 and system is not working after login

  1. #11
    dino99's Avatar
    dino99 is offline Ubuntu addict and loving it
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nux Jam
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Upgraded 12.10 to 13.04 and system is not working after login

    dconf is the ubuntu used tool (is your "article" can be trusted ?)

  2. #12
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    91

    Re: Upgraded 12.10 to 13.04 and system is not working after login

    Grah, there is no line that says initrd.lz in my grub. There is a line with initrd (but no lz). It also isn't the line with quiet splash after it.

    For

  3. #13
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    91

    Re: Upgraded 12.10 to 13.04 and system is not working after login

    Dino99, no idea.

  4. #14
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    91

    Re: Upgraded 12.10 to 13.04 and system is not working after login

    When pq recommended adding the terminal session as an option, did desktop entity mean something like "unity" or did it mean literally desktop entity with the brackets?

  5. #15
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    91

    Re: Upgraded 12.10 to 13.04 and system is not working after login

    Dino. I tried the dconf reset command again. It doesn't work. I get

    error: Error spawning command line 'dbus-launch --autolaunch=6e7f04a39ef9b1268709e5a25132289e --binary-syntax --close-stderr': Child process exited with code 1

  6. #16
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    91

    Re: Upgraded 12.10 to 13.04 and system is not working after login

    I still have the issue. I installed Lubuntu so I could access my main user with a DM that's working. I actually love Unity though, and I would appreciate any further help.

  7. #17
    Join Date
    Dec 2007
    Beans
    91

    Re: Upgraded 12.10 to 13.04 and system is not working after login

    Well... disappointed this time. Now I tried installing over my last install, but that didn't fix anything while making my LAMP server and Minecraft cease to function correctly. I'll use my Lubuntu stop-gap to back up my files for a hard drive wipe so I can revert to 12.10 and reinstall LAMP, but I can't figure out how to make a startup disk. My blank Dvds aren't mounting and the startup disk utility freezes before finishing a write to usb.

    This is by far the most frustrated I've ever been on Linux, and it's very disheartening after my anticipation for 13.04.
    Last edited by Palu; May 5th, 2013 at 05:07 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •