I currently have a 4GB USB flash drive which will not automount when inserted into my machine. After reading around and trying a few things i get the output of lsusb:

Code:
Bus 002 Device 009: ID 1e3d:8246 Chipsbank Microelectronics Co., Ltd
Which shows that the device is being detected at least.

After inserting the drive i ran dmesg and received this output:

Code:
[ 7465.477608] usb 2-1.1: new high-speed USB device number 10 using ehci_hcd
[ 7465.570698] usb 2-1.1: New USB device found, idVendor=1e3d, idProduct=8246
[ 7465.570708] usb 2-1.1: New USB device strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
[ 7465.570714] usb 2-1.1: Product: V88             
[ 7465.570719] usb 2-1.1: Manufacturer: V88     
[ 7465.570723] usb 2-1.1: SerialNumber: 17205401F37E6C12
[ 7465.571385] scsi11 : usb-storage 2-1.1:1.0
[ 7466.568584] scsi 11:0:0:0: Direct-Access     V88      V88              5.00 PQ: 0 ANSI: 2
[ 7466.570505] sd 11:0:0:0: Attached scsi generic sg2 type 0
[ 7466.571206] sd 11:0:0:0: [sdb] 8108032 512-byte logical blocks: (4.15 GB/3.86 GiB)
[ 7466.571699] sd 11:0:0:0: [sdb] Write Protect is off
[ 7466.571707] sd 11:0:0:0: [sdb] Mode Sense: 0b 00 00 08
[ 7466.572224] sd 11:0:0:0: [sdb] No Caching mode page present
[ 7466.572232] sd 11:0:0:0: [sdb] Assuming drive cache: write through
[ 7466.576411] sd 11:0:0:0: [sdb] No Caching mode page present
[ 7466.576423] sd 11:0:0:0: [sdb] Assuming drive cache: write through
[ 7466.577816]  sdb: sdb1
[ 7466.580438] sd 11:0:0:0: [sdb] No Caching mode page present
[ 7466.580446] sd 11:0:0:0: [sdb] Assuming drive cache: write through
[ 7466.580452] sd 11:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk
[ 7497.111117] usb 2-1.1: reset high-speed USB device number 10 using ehci_hcd
[ 7507.257616] usb 2-1.1: reset high-speed USB device number 10 using ehci_hcd
[ 7523.393801] usb 2-1.1: reset high-speed USB device number 10 using ehci_hcd
[ 7523.561516] usb 2-1.1: reset high-speed USB device number 10 using ehci_hcd
[ 7532.657235] [UFW BLOCK] IN=eth1 OUT= MAC=01:00:5e:00:00:01:b0:b2:dc:43:50:04:08:00 SRC=192.168.1.254 DST=224.0.0.1 LEN=28 TOS=0x00 PREC=0xC0 TTL=1 ID=5452 PROTO=2 
[ 7533.707882] usb 2-1.1: reset high-speed USB device number 10 using ehci_hcd
[ 7533.800363] sd 11:0:0:0: Device offlined - not ready after error recovery
[ 7533.800382] sd 11:0:0:0: [sdb] Unhandled error code
[ 7533.800388] sd 11:0:0:0: [sdb]  
[ 7533.800392] Result: hostbyte=DID_ABORT driverbyte=DRIVER_OK
[ 7533.800396] sd 11:0:0:0: [sdb] CDB: 
[ 7533.800399] Read(10): 28 00 00 7b b7 80 00 00 08 00
[ 7533.800414] end_request: I/O error, dev sdb, sector 8107904
[ 7533.800422] Buffer I/O error on device sdb, logical block 1013488
[ 7533.800451] sd 11:0:0:0: rejecting I/O to offline device
[ 7533.800461] sd 11:0:0:0: killing request
I see there are some I/O errors, but I'm not sure how to go about solving them.

Any help would be very much appreciated.