Results 1 to 10 of 19

Thread: Intel HD4000 video

Threaded View

  1. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    0:0:0:0:0:0:0:1
    Beans
    4,315
    Distro
    Xubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: Intel HD4000 video

    Quote Originally Posted by Gompa View Post
    i dunno if it is the same problem.
    but i get this when starting ubuntu 13.04 on my intel i3 3220 on a h67 motherboard.

    DSC_0054.jpg

    ps debian wheezy works fine with the 3.2 kernel but if i compile the 3.8/3.9 series the same thing happens so i think it is a kernel bug ?
    that looks like what happened to me on super mario bros 3 (nes game) from time to time and i had to blow the cartridge
    that said can you get to a tty to make a xorg.conf file (i would use nano)?
    /etc/X11/xorg.conf
    Code:
    Section "Device"
       Identifier  "Intel Graphics"
       Driver      "intel"
       Option      "AccelMethod"  "uxa"
    EndSection
    this will revert a thing that is supposed to be a major improvement for intel gpus
    if it fails just delete the file

    iirc raring uses sna and quantal uses uxa by default
    so this probably will not work, but worth a try
    Last edited by pqwoerituytrueiwoq; April 10th, 2013 at 08:43 PM.
    Laptop: ASUS A54C-NB91 (Storage: WD3200BEKT + MKNSSDCR60GB-DX); Desktop: Custom Build - Images included; rPi Server
    Putting your Networked Printer's scanner software to shame PHP Scanner Server
    I frequently edit my post when I have the last post

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •