Results 1 to 2 of 2

Thread: Got a grey square at my mousepointer after upgrade to 13.04

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Beans
    3

    Got a grey square at my mousepointer after upgrade to 13.04

    Yesterday i did the upgrade to 13.04. Its working very well ... except ... i got a transparent grey sqare around my mousepointer. I guess there is some relationship beetween the update of the nvidia driver to ver. 304 and this issue. Maybe its Compiz .. or the X Server. Any ideas how i can fix this? ...

    Code:
    Hardware:Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz (4 Cores), Motherboard: ASUS P8P67, Chipset: Intel 2nd Generation Core Family DRAM, Memory: 8192MB, Disk: 64GB SAMSUNG 470 Seri + 1000GB SAMSUNG HD103SI + 500GB Seagate ST3500418AS, Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 768MB (700/1840MHz), Audio: Realtek ALC892, Network: Realtek RTL8111/8168
    
    
    Software:
    OS: Ubuntu 13.04, Kernel: 3.8.0-19-generic (x86_64), Desktop: Unity 7.0.0, Display Server: X Server 1.13.3, Display Driver: NVIDIA 304.88, OpenGL: 4.2.0 NVIDIA, Compiler: GCC 4.7, File-System: ext4, Screen Resolution: 1920x1080

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    China
    Beans
    988
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Got a grey square at my mousepointer after upgrade to 13.04

    I guess it the video driver is not working as it should so update to the latest driver have you got the Proprietary drivers for devices repository enabled and chosen to install the proprietary driver in the software centre?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •