Results 1 to 7 of 7

Thread: Re: video problem with google chrome

  1. #1
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Canada
    Beans
    291
    Distro
    Xubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: video problem with google chrome

    Running Mint 13 (Ubuntu 12.04) I'd thought it was a Mint problem. Got the speckles in Chrome, but not Firefox, so I advanced to Chrome Dev version 27 without luck. I should say that running Chrome Stable on my old Lubuntu 10.10 netbook does not cause any problems and never changed any plugin values (apart from disabling Java.) So this seems to be incompatibility between Flash and recent Ubuntu.

    Disabling the pepperflash (one of three sections under Adobe Flash) and leaving the others alone has fixed it, but clicking on a Youtube playlist or Google search video link brings up a grey screen with a "puzzle" icon that says "Click to run the Adobe Flash Player". Once that's clicked it plays the video very well. My thanks to the suggestion about pepperflash, but it's obviously a bug that still needs repair.
    Last edited by I2k4; March 16th, 2013 at 08:36 PM.
    New to Linux. Currently dual boot Lubuntu 10.10 with W7 on Acer One netbook. Experimenting with Mint 15 XFCE on netbook and a Dell laptop with peripherals (Persistent 8GB Live USB.)

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Ayrshire
    Beans
    40,414
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: video problem with google chrome

    Post moved to "Other OS/Distro Talk" forum

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Canada
    Beans
    291
    Distro
    Xubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: video problem with google chrome

    It's an Ubuntu not a Mint problem, but you're the boss.
    New to Linux. Currently dual boot Lubuntu 10.10 with W7 on Acer One netbook. Experimenting with Mint 15 XFCE on netbook and a Dell laptop with peripherals (Persistent 8GB Live USB.)

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    Leeds, UK
    Beans
    1,664
    Distro
    Ubuntu 13.10 Saucy Salamander

    Re: video problem with google chrome

    If you believe it is a bug you should report it as such. It won't get looked at as a result of a forum post.

    https://help.ubuntu.com/community/ReportingBugs
    https://bugs.launchpad.net/linuxmint
    Please create new threads for new questions.
    Please wrap code in code tags using the '#' button or enter it in your post like this: [code]...[/code].

  5. #5
    Join Date
    May 2012
    Beans
    277

    Re: video problem with google chrome

    One solution I can offer is to reset your browser.
    How do you do that you ask?
    Unhide the hidden .config file in the file manager and inside that delete the google-chrome folder.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2013
    Beans
    3

    Re: video problem with google chrome

    I also affected this problem. now my problem solved. Thankful to your help.

  7. #7
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bombay
    Beans
    6,448
    Distro
    Lubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: video problem with google chrome

    Quote Originally Posted by I2k4 View Post
    It's an Ubuntu not a Mint problem, but you're the boss.
    No, it's not an Ubuntu problem irrespective of who's the boss
    http://askubuntu.com/a/250534/25656
    de gustibus et coloribus non est disputandum -- Wiktionary

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •