I'm not sure what may have caused this but all of a sudden when building my application netbeans says it has compiled but with errors. Continuing regardless there doesn't appear to be any problems inflicting my application but I'd like to solve the problem. Here is the output

Code:
run:C:\Documents and Settings\11211928\Local Settings\Application Data\NetBeans\Cache\7.3\executor-snippets\run.xml:48: 
Cancelled by user.
BUILD FAILED (total time: 3 minutes 23 seconds)
This is on the College computer (Windows ) but are unsure if it effects netbeans on ubuntu back at home.

I've tried clearing the cache but to no avail. The 'run.xml' file in question is
Code:
<project name="{0} (run)" default="run" basedir=".">    <target name="run">        
        <translate-classpath classpath="${classpath}" targetProperty="classpath-translated" />//line 48
        <property name="run.jvmargs" value="" />
        <property name="work.dir" value="${basedir}"/>
        <property name="application.args" value="" />
        <java classpath="${classpath-translated}" classname="${classname}" dir="${work.dir}" jvm="${platform.java}" fork="true">
            <jvmarg value="-Dfile.encoding=${encoding}"/>
            <redirector inputencoding="${encoding}" outputencoding="${encoding}" errorencoding="${encoding}"/>
            <jvmarg line="${run.jvmargs}" />
            <arg line="${application.args}" />
            <syspropertyset>
                <propertyref prefix="run-sys-prop."/>
                <mapper from="run-sys-prop.*" to="*" type="glob"/>
            </syspropertyset>
        </java>
    </target>
</project>