Results 1 to 4 of 4

Thread: Anyone else running Openbox in 13.10?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Auckland, NZ
    Beans
    3,913
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Question Anyone else running Openbox in 13.10?

    Or am I the only one, all on my lonesome?

    I find bugs that I'm only getting in Openbox, and it would be nice to be able to check if anyone else is having the same experience.

    But if that's not possible, then it's the price I pay for going off in unusual directions.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    140

    Re: Anyone else running Openbox in 13.10?

    What bugs are you talking about? I just installed openbox to see what you're talking about and I'm finding it stable.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Auckland, NZ
    Beans
    3,913
    Distro
    Xubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Anyone else running Openbox in 13.10?

    Specifically, I've had some problems with synaptic package manager that don't occur in my Xfce or Unity installs.

    Edit: Bug numbers might be useful.

    https://bugs.launchpad.net/bugs/1178909 and https://bugs.launchpad.net/bugs/1176700
    Last edited by Irihapeti; May 11th, 2013 at 07:14 AM. Reason: added bug report links

  4. #4
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    140

    Re: Anyone else running Openbox in 13.10?

    These bugs are specific to ubuntu not to the Openbox source code itself, I'd personally recompile a .deb but it's been a decade since I've done any debian packaging.

    I've compiled it from source and these 2 issues don't exist but DO exist from the packaged version.

    I've compiled it on arch, gentoo, source mage, and ubuntu but I usually find .deb to be stable...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •