Results 1 to 3 of 3

Thread: Unable to play Videos

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    India
    Beans
    220
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Angry Unable to play Videos

    Hi,

    I have just installed the Ubuntu 12.04 to my new Lenovo Laptop. All the updates has been installed and still I am unable to play any of the videos on the movie player.

    The issue is that it asks to install certain plugins so as to get the videos working.
    So I installed the Ubuntu restricted extras from the software center and I am still unable to get my videos working.

    I have attached a file so as show the issue in detail.
    Please do help me with this issue.

    Thanks
    Attached Images Attached Images
    Knowing UBUNTU better.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Beans
    7,078

    Re: Unable to play Videos

    Perhaps bypass the problem by installing SMPlayer and vlc, both much more capable than Totem:

    Code:
    sudo apt-get install smplayer mplayer vlc libavcodec-extra-53
    Hope this gets your movies started up...
    You think that's air you're breathing now?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    India
    Beans
    220
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Smile Re: Unable to play Videos

    Thanks for the reply.. but I got the issue resolved by myself. Changed the settings in the software sources and got the plugins installed. Now everything seems to be working fine.

    Thanks again for the help.
    Knowing UBUNTU better.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •