Results 1 to 7 of 7

Thread: Linuxquestions.org blocked by chromium

  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Beans
    80

    Linuxquestions.org blocked by chromium


  2. #2
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bombay
    Beans
    5,678
    Distro
    Lubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Linuxquestions.org blocked by chromium

    Okay for me with the latest Chrome stable.
    de gustibus et coloribus non est disputandum -- Wiktionary

  3. #3
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    England
    Beans
    Hidden!

    Re: Linuxquestions.org blocked by chromium

    Not tried this, but see http://ubuntuforums.org/showthread.p...7#post12491437

    Could this be the same problem, ie, mistaken identity of malware on good sites, or bad database content?
    DISTRO: Xubuntu 12.04-64bit --- Code-tags --- Boot-Repair --- Grub2 wiki & Grub2 Basics --- RootSudo

  4. #4
    Join Date
    May 2011
    Beans
    125
    Distro
    Xubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Linuxquestions.org blocked by chromium

    also blocked by my firefox...
    "Sometimes you just have to pee in the sink." - Charles Bukowski

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Caracas, Venezuela
    Beans
    418
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Re: Linuxquestions.org blocked by chromium

    Also blocked for me using Iceweasel

  6. #6
    Join Date
    Jan 2007
    Beans
    6,542
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: Linuxquestions.org blocked by chromium

    Quote Originally Posted by ajgreeny View Post
    Not tried this, but see http://ubuntuforums.org/showthread.p...7#post12491437

    Could this be the same problem, ie, mistaken identity of malware on good sites, or bad database content?
    Could just be an ad linking to a site flagged as dodgy.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Caracas, Venezuela
    Beans
    418
    Distro
    Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    Re: Linuxquestions.org blocked by chromium

    If anyone's interested, it's not blocked anymore. Quoting LQ's admin from a thread on LQ.org about this issue:

    I can confirm that LQ was not serving malware and that this was the result of one of our ad providers (OpenX). We've stopped using them to serve ads while they clear this up and have notified Google of this.
    So everything seems to be fine now.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •