Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: [12.04] Wireless is not working, Broadcom BCM4313

  1. #21
    Join Date
    Feb 2013
    Beans
    11

    Re: [12.04] Wireless is not working, Broadcom BCM4313

    Alright.

    It seems I have fixed it by running the commands from the main answer here: http://askubuntu.com/questions/22390...-12-10-upgrade

    I'll let you know through the next few days if it is still working.

    Thank you all

  2. #22
    Join Date
    Aug 2006
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: [12.04] Wireless is not working, Broadcom BCM4313

    kineri, glad it works for you. I've missed the fact that you've upgraded to 12.10. Please disregard my suggestion in the earlier post, it's not intended for 12.10.

  3. #23
    Join Date
    Feb 2013
    Beans
    2

    Re: [12.04] Wireless is not working, Broadcom BCM4313

    Quote Originally Posted by mikewhatever View Post
    kineri, check out this question for a possible workaround.

    Edit: The workaround is irrelevant, as the OP upraded to 12.10.
    Hey all! I've got the same problem and your fix works.
    My Mom is back online This took a week long.

    I think your tip still revelant till one has this card soldered in (sorry my engrish).

  4. #24
    Join Date
    Aug 2006
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: [12.04] Wireless is not working, Broadcom BCM4313

    Quote Originally Posted by Chanme View Post
    Hey all! I've got the same problem and your fix works.
    My Mom is back online This took a week long.

    I think your tip still revelant till one has this card soldered in (sorry my engrish).
    Excellent. Thanks for letting me know.

  5. #25
    Join Date
    Feb 2013
    Beans
    2

    Re: [12.04] Wireless is not working, Broadcom BCM4313

    Should we mark this thread as solved?

  6. #26
    Join Date
    Nov 2011
    Beans
    12

    Re: [12.04] Wireless is not working, Broadcom BCM4313

    mikewhatever your solution helped me as well
    I had the same problem but you helped solving it ! thanks !!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •