Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: 'configuring' multiple VMs

  1. #11
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    The Shadow Gallery
    Beans
    6,803

    Re: 'configuring' multiple VMs

    Quote Originally Posted by rex_dante View Post
    Okay. I got it. So just reply to my LAST question asked above.
    You might want to be more polite, we are all volunteers and the support is free and not a right
    Feel Free to Bitcoin Tip: 135Rp4pwwYTHEJ4u8bxKaDQiC91N9LUoV2

    Backtrack - Giving machine guns to monkeys since 2006
    Kali-Linux - Adding a grenade launcher to the machine guns since 2013

  2. #12
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    30

    Re: 'configuring' multiple VMs

    Quote Originally Posted by haqking View Post
    You might want to be more polite, we are all volunteers and the support is free and not a right
    Edited my previous post sir. I feel really bad to behave like that. I didn't meant to do that. I'm sorry. (

  3. #13
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    The Shadow Gallery
    Beans
    6,803

    Re: 'configuring' multiple VMs

    Quote Originally Posted by rex_dante View Post
    Edited my previous post sir. I feel really bad to behave like that. I didn't meant to do that. I'm sorry. (
    You can use Vmware server but it is not longer supported so not full featured or updated and I dont think will work in 12.04.

    Virtualbox however will do everythying you need as outlined above.

    Peace
    Feel Free to Bitcoin Tip: 135Rp4pwwYTHEJ4u8bxKaDQiC91N9LUoV2

    Backtrack - Giving machine guns to monkeys since 2006
    Kali-Linux - Adding a grenade launcher to the machine guns since 2013

  4. #14
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    30

    Smile Re: 'configuring' multiple VMs

    Quote Originally Posted by haqking View Post
    You can use Vmware server but it is not longer supported so not full featured or updated and I dont think will work in 12.04.

    Virtualbox however will do everythying you need as outlined above.

    Peace
    I think that too NOW. As I watched a video tutorial on it on YT. A guy was installing BT and XP together and both OS had their separate window. :3
    Thanks for the support.

  5. #15
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    The Shadow Gallery
    Beans
    6,803

    Re: 'configuring' multiple VMs

    Quote Originally Posted by rex_dante View Post
    I think that too NOW. As I watched a video tutorial on it on YT. A guy was installing BT and XP together and both OS had their separate window. :3
    Thanks for the support.
    I have over 30 different virtual machines. some only talk to each other, some talk to the host, some have Internet access etc etc.

    Virtualbox will do everything you want.

    Peace
    Feel Free to Bitcoin Tip: 135Rp4pwwYTHEJ4u8bxKaDQiC91N9LUoV2

    Backtrack - Giving machine guns to monkeys since 2006
    Kali-Linux - Adding a grenade launcher to the machine guns since 2013

  6. #16
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    30

    Cool Re: 'configuring' multiple VMs

    Quote Originally Posted by Cheesemill View Post
    It means that VMware Server is no longer supported, it wont run on a Ubuntu 12.04 machine.

    There is a networking setup you can use in VirtualBox called a host-only network.
    This is a private network that is only available from your VM's and the host OS.
    Got it completely now. :3

    Thank you very much man for your constant support. And please don't mind my kiddish behaviour. I was getting so pissed off on this thing pretty badly. I'm sorry. (

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •