Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Nero Linux Problem

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hull, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Nero Linux Problem

    In 11.10 whether Ubuntu, Kubuntu or Xubuntu, I'm having the problem of, when I try and add a file to the burn list, I get an "Invalid Argument" error.
    It worked fine in all previous versions of Ubuntu.
    Anyone else seeing this or know of a workaround?
    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Kolkata
    Beans
    282
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: Nero Linux Problem

    What program are you using?? Brasero or what??

    Try k3b. It's the best burning program.
    kIlL pIrAcY....................sTeAl OrIgInAl Cd's

  3. #3
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hull, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Nero Linux Problem

    Someone hasn't read the title
    Sorry for the sarcasm. I paid for Nero Linux about a year ago after problems with the native apps. Its worked flawlessly until the latest `buntu's.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Atlanta, GA USA
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: Nero Linux Problem

    Quote Originally Posted by krishnandu.sarkar View Post
    Try k3b. It's the best burning program.
    I agree. K3B has all the features of Nero, and has worked perfect for me throughout the years.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hull, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Nero Linux Problem

    I have used k3b today and had a successful burn, and will use it if I have too.
    I just prefer Nero (& I paid for it), so I prefer to get that working if at all possible.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2010
    Beans
    7
    Distro
    Ubuntu 9.10 Karmic Koala

    Re: Nero Linux Problem

    Quote Originally Posted by cottfcfan View Post
    In 11.10 whether Ubuntu, Kubuntu or Xubuntu, I'm having the problem of, when I try and add a file to the burn list, I get an "Invalid Argument" error.
    It worked fine in all previous versions of Ubuntu.
    Anyone else seeing this or know of a workaround?
    Thanks.

    Hi,

    I've been experiencing the same problem after upgrading to ubuntu 11.10. I get the exact same error when trying to create an audio cd compilation (data compilations seem to be working fine). I posted this issue on the nero forum and was advised to contact tech support directly. So, I emailed tech support 10 days ago, and their initial response was that they forwarded the issue to the dev team and are waiting for feedback. No news since then. It might be a good idea to report this issue yourself to tech support, because that might help get their attention.

    I will let you know if I have any news or find any work around.

    Cheers

  7. #7
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hull, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Nero Linux Problem

    mario-k8..
    Already posted on the Nero forum about a week ago.
    Still awaiting a reply.
    Will post here when I either get a reply or figure it out.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hull, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Nero Linux Problem

    Just to add to this issue.
    Nero Linux works fine in the new Fedora 16.
    I can only imagine I need to install some package that's missing.
    Still awaiting a reply from Nero.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hull, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Nero Linux Problem

    Can anyone else confirm whether they can burn audio cds with Nero Linux in 11.10, & also is the problem just 64bit or 32bit as well?

  10. #10
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Hull, England
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Kubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Nero Linux Problem

    OK.
    Installed 32 bit Ubuntu & it works fine.
    This is purely an Ubuntu 64bit problem.
    Any help would be appreciated.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •