Results 1 to 2 of 2

Thread: Lost access to my raid drive?

  1. #1
    Join Date
    Jun 2012
    Beans
    51

    Lost access to my raid drive?

    was working fine, now it wont show up in thunar. it shows up as sdc1 mounted in the disc management utility. I am not sure what is going on with this.
    cat /etc/fstab
    # /etc/fstab: static file system information.
    #
    # Use 'blkid' to print the universally unique identifier for a
    # device; this may be used with UUID= as a more robust way to name devices
    # that works even if disks are added and removed. See fstab(5).
    #
    # <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass>
    proc /proc proc nodev,noexec,nosuid 0 0
    # / was on /dev/sda1 during installation
    UUID=d80b81b8-3030-46e4-b2e7-b70e802f5281 / ext4 errors=remount-ro 0 1
    # swap was on /dev/sda5 during installation
    UUID=53036505-44bb-4009-b519-bffe4324d5ff none swap sw 0 0
    /dev/sdb1 /media/sdb1 ext2 errors=remount-ro 0 0
    /dev/sdc1 /media/sdc1 ext2 defaults 0 0

    oh and xbmc can see the raid drive and the movies there on but it wont play them anymore
    Last edited by RTIInstaller; January 13th, 2013 at 03:44 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    West Hills CA
    Beans
    9,361
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: Lost access to my raid drive?

    Check your log files in /var/log. Post any related messages.
    -------------------------------------
    Oooh Shiny: PopularPages

    Unumquodque potest reparantur. Patientia sit virtus.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •