Results 1 to 4 of 4

Thread: I can not unlock login screen setting

  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    39

    I can not unlock login screen setting

    Hi dear Ubuntu members,
    A few weeks ago I set passwordless login, now I noticed that I can not revert it on Control Center-> Users and Groups. When I untick "don't ask password on login", nothing happens. When I run it as root "users-admin" it freezes. I think I can not have elevated privileges, or I messed up with settings. I tried to run Ubuntu-Tweak, when I enter login settings I can not unlock it.
    I found a similar bug
    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s...iz/+bug/570885
    But no fix posted.
    I trust you Ubuntu gurus.
    Please don't ignore my message.
    Regards.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2013
    Beans
    31

    Re: I can not unlock login screen setting

    Quote Originally Posted by predato View Post
    Hi dear Ubuntu members,
    A few weeks ago I set passwordless login, now I noticed that I can not revert it on Control Center-> Users and Groups. When I untick "don't ask password on login", nothing happens. When I run it as root "users-admin" it freezes. I think I can not have elevated privileges, or I messed up with settings. I tried to run Ubuntu-Tweak, when I enter login settings I can not unlock it.
    I found a similar bug
    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s...iz/+bug/570885
    But no fix posted.
    I trust you Ubuntu gurus.
    Please don't ignore my message.
    Regards.
    Which ubuntu version you use`?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    39

    Re: I can not unlock login screen setting

    It's Ubuntu natty 64 bit

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    39

    Re: I can not unlock login screen setting

    I fixed it at last. Some time ago I played with /etc/xdg/autostart/ and /home/kenn/.config/autostart/ folders and removed some files in order to speed up start-up processes, I think I deleted "/usr/lib/policykit-1-gnome/polkit-gnome-authentication-agent-1"
    After I run it problem fixed. Thanks to this link http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1705547

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •