Results 1 to 3 of 3

Thread: webapps not working

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    45

    Smile webapps not working

    i do know 13.04 is still in alpha(daily builds) but its far more stable than quantal ever was.
    but ever since i installed ringtail on my pc, the webapps feature dosent work... there was no confirmation to install the first time I logged into gmail, nothing when I first hit youtube. I was ok with it for the last couple of days but now its a little boring and irritating
    I just wanna have webapps back..how do I do it?
    thanks in advance and have a a nice day

  2. #2
    dino99's Avatar
    dino99 is offline Ubuntu addict and loving it
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nux Jam
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: webapps not working

    your best friend is called log(s) to find usefull warnings/errors
    glance at /var/log/ & ~/.xsession-errors

    be sure you have the required sources activated: canonical partner, restricted, universe, multiverse then the related packages. And at last, if you still need, check the community wikis.
    Last edited by dino99; December 17th, 2012 at 06:34 PM.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2012
    Beans
    242
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: webapps not working

    I was about to delete the .mozilla config files after the last firefox 18 beta update. Have a new fresh mozilla firefox setup, maybe the webapps will work again. But then i read this post. Hmmm...maybe i should wait for the next firefox update? But, chromium unity webapps extension is working though, except for youtube webapps.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •