Results 1 to 2 of 2

Thread: can't see my second nvidia graphic card

  1. #1
    Join Date
    Nov 2012
    Beans
    1

    can't see my second nvidia graphic card

    Hi all,

    I just installed ubuntu 10.04 with two nvidia graphics cards, but nvidia x server settings doesn't recognize the second one.

    I installed the proprietary drivers from nvidia, and the first one is working well.
    lspci shows the two graphical cards.
    So I changed my xorg.conf to add the second one, with the right BusID :

    Section "Device"
    Identifier "Device0"
    Driver "nvidia"
    BusID "PCI:1:0:0" #was not initially set
    VendorName "NVIDIA Corporation"
    EndSection

    #added
    Section "Device"
    Identifier "Device1"
    Driver "nvidia"
    BusID "PCI:2:0:0"
    VendorName "NVIDIA Corporation"
    EndSection

    And I restart X.
    But nothing happens, I can't see the second one in nvidia X server settings.

    Any ideas ?

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Aotearoha
    Beans
    2,661
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: can't see my second nvidia graphic card

    32 or 64 bit install ?
    Are the video cards the same model?
    What are the cards?

    Read/Post the file /var/log/Xorg.0.log..

    32bit systems can have a problem with not allocating enough RAM for the initial boot process.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •