Results 1 to 3 of 3

Thread: Cowon Audio i10 not recognized

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Beans
    4

    Cowon Audio i10 not recognized

    Hi everyone,

    I've just bought a Cowon Audio i10, and I have a problem : it's not recognized under Linux (whether Ubuntu 12.04 nor Fedora 17), even if it is supposed to work with Linux.
    The battery is charging, but nothing more. The Cowon doesn't ask me to "Charge+Sync" or "Charge+Play" as it is supposed to on Windows.
    The only info i have is that i should have "Sfile transfer" enabled, but i don't know what it is.

    I hope you could help me.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Canada
    Beans
    545
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Cowon Audio i10 not recognized

    Does anything happen at all when you plug it in other then the battery charging? As in does Ubuntu try to mount anything?
    Can you see any additional drive in GParted?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Beans
    1

    Smile Re: Cowon Audio i10 not recognized

    Quote Originally Posted by Kiljaeden View Post
    Hi everyone,

    I've just bought a Cowon Audio i10, and I have a problem : it's not recognized under Linux (whether Ubuntu 12.04 nor Fedora 17), even if it is supposed to work with Linux.
    The battery is charging, but nothing more. The Cowon doesn't ask me to "Charge+Sync" or "Charge+Play" as it is supposed to on Windows.
    The only info i have is that i should have "Sfile transfer" enabled, but i don't know what it is.

    I hope you could help me.
    Try these steps :-
    -----
    Settings >> System >> USB mode
    -----
    Default is MSC. Change it MTP and try connecting Cowon iAudio 10.

    These steps worked for fedora 17. Hope it works for Ubuntu also.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •