Results 1 to 7 of 7

Thread: No sound. error at boot, now slow

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Beans
    4

    No sound. error at boot, now slow

    Loaded Ubunto up about a month ago in an older Sony with a brand new hard drive. No other OS. I get there is an error message at boot and have never had sound. Did an update last nite and now the system system is very slow. I have tried several different ideas to get sound to no avail. Any help would be appreciated. Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2012
    Beans
    4

    Re: No sound. error at boot, now slow

    http://i27.photobucket.com/albums/c1...8-23173425.png


    Does this help? I am an old newbie. Sorry!

  3. #3
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    el_GR
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: No sound. error at boot, now slow

    Hi ,
    what is this lsvpd package ? where did you find it and for what reason you installed ? and how installed ?

    I searched and found http://linux-diag.sourceforge.net/Lsvpd.html , is that the package ?
    Thanks
    # How to mark the Thread as [SOLVED] when done.
    # Ubuntu Greek Community
    # Gain 20GB of space on copy.com when sign up with my referral link.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2012
    Beans
    4

    Re: No sound. error at boot, now slow

    Quote Originally Posted by NikTh View Post
    Hi ,
    what is this lsvpd package ? where did you find it and for what reason you installed ? and how installed ?

    I searched and found http://linux-diag.sourceforge.net/Lsvpd.html , is that the package ?
    Thanks
    I am so stupid. I was googling any resolution to my problem. I can't even tell you the answer to your question, I was grabbing and doing whatever anyone said.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    el_GR
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: No sound. error at boot, now slow

    Hi ,
    in the future when you have questions - queries - problems , first place to search is here , also you can search at http://askubuntu.com/and and https://answers.launchpad.net/ubuntu ,
    and if you cannot find an answer to your problem you can open a question - thread .

    now try to uninstall this package with below method

    Open a terminal (ctrl+alt+t) and copy-paste from here this command

    Code:
    sudo apt-get purge lsvpd*
    It will ask you for your password , write it (nothing will show up , like you write nothing , it is normal)
    then run these commands
    Code:
    sudo apt-get update 
    sudo apt-get dist-upgrade
    If any error occur post it here copy from terminal and place it here inside [code] tags
    [code]the error or result here[/code]

    Thank you.
    # How to mark the Thread as [SOLVED] when done.
    # Ubuntu Greek Community
    # Gain 20GB of space on copy.com when sign up with my referral link.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2012
    Beans
    4

    Re: No sound. error at boot, now slow

    Quote Originally Posted by NikTh View Post
    Hi ,
    in the future when you have questions - queries - problems , first place to search is here , also you can search at http://askubuntu.com/and and https://answers.launchpad.net/ubuntu ,
    and if you cannot find an answer to your problem you can open a question - thread .

    now try to uninstall this package with below method

    Open a terminal (ctrl+alt+t) and copy-paste from here this command

    Code:
    sudo apt-get purge lsvpd*
    It will ask you for your password , write it (nothing will show up , like you write nothing , it is normal)
    then run these commands
    Code:
    sudo apt-get update 
    sudo apt-get dist-upgrade
    If any error occur post it here copy from terminal and place it here inside [code] tags
    [code]the error or result here[/code]

    Thank you.
    Thank you sir! No error message

  7. #7
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    el_GR
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: No sound. error at boot, now slow

    Quote Originally Posted by glendonboy View Post
    Thank you sir! No error message
    Hi ,
    and what about the slowness and sound problem ? remained ?
    # How to mark the Thread as [SOLVED] when done.
    # Ubuntu Greek Community
    # Gain 20GB of space on copy.com when sign up with my referral link.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •