Results 1 to 2 of 2

Thread: No input/output from jack

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Beans
    2

    No input/output from jack

    Any tricks to getting sound to route through? I worked through the realtime permissions issues that were preventing me from starting the server and am getting no error messages but no applications that use seem to get a signal in/out. I do however have sound it just doesn't seem to be going through .

    Messages from Starting QCtl
    Code:
    23:33:14.440 Patchbay deactivated.
    23:33:14.460 Statistics reset.
    23:33:14.473 ALSA connection change.
    23:33:14.479 D-BUS: Service is available (org..service aka dbus).
    23:33:14.537  connection change.
    23:33:14.548 Client activated.
    Other info
    Code:
    >lsb_release -a
    No LSB modules are available.
    Distributor ID:	Ubuntu
    Description:	Ubuntu 12.04.1 LTS
    Release:	12.04
    Codename:	precise
    
    >d --version
    dmp 1.9.8
    Copyright 2001-2005 Paul Davis and others.
    Copyright 2004-2011 Grame.
    dmp comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY
    This is free software, and you are welcome to redistribute it
    under certain conditions; see the file COPYING for details
    dmp version 1.9.8 tmpdir /dev/shm protocol 8
    
    
    >cat /proc/asound/version 
    Advanced Linux Sound Architecture Driver Version 1.0.24.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2012
    Beans
    18

    Re: No input/output from jack

    Don't know if this will be much help, but check Jack/Setup. Check to see if Jack is trying to get sound from onboard mic. Seem to be serious I/O setup issues with Studio 12.04 - I'm stuck, too.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •