Results 1 to 5 of 5

Thread: Unity Launcher and Writer icon: problems

  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Beans
    198

    Unity Launcher and Writer icon: problems

    Hello. In recent days I have noticed a strange behaviour.
    When I start Writer (I haven't lock its icon on the launcher), it can happen that:
    a) it is not listed between the applications in the launcher (and even in the ALT-TAB window there is a "hole");
    b) may be in the launcher but lower down, with a grey area between the last icon and the Writer icon.
    I'll post some pictures to clarify.
    Ideas?
    Thank you!
    Attached Images Attached Images
    Last edited by palimmo; July 4th, 2012 at 11:29 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Beans
    198

    Re: Unity Launcher and Writer icon: problems


  3. #3
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Scotland
    Beans
    261
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Unity Launcher and Writer icon: problems

    Have you guys tried clearing out your Unity settings? While it could be a bug, it could just be a corrupt setting somewhere, or annoying cache. Like I say, I'm not 100% sure on this, so it quite probably is a bug.
    Join us on irc at #ubuntuforums. For web chat see here

    To teach is to learn. ~ Japanese Proverb

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Beans
    198

    Re: Unity Launcher and Writer icon: problems

    Quote Originally Posted by msammels View Post
    Have you guys tried clearing out your Unity settings? While it could be a bug, it could just be a corrupt setting somewhere, or annoying cache. Like I say, I'm not 100% sure on this, so it quite probably is a bug.
    I don't remember to have changed something recently.... Which kind of setting should be?

  5. #5
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Scotland
    Beans
    261
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Unity Launcher and Writer icon: problems

    If you haven't changed anything, it could simply be the icon cache has become corrupted, for whatever reason. In this case, it wouldn't be a setting, but more of a cache issue. Or, as you maintain a bug.
    Join us on irc at #ubuntuforums. For web chat see here

    To teach is to learn. ~ Japanese Proverb

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •