Results 1 to 3 of 3

Thread: NetworkManager no longer autostarting

  1. #1
    Join Date
    Apr 2006
    Beans
    184

    NetworkManager no longer autostarting

    Sometime in recent weeks, the NetworkManager service appears to have decided it should no longer autostart.

    I've never really looked into upstart, but as I understand it - the services don't start so much on runlevels anymore as prereqs. Can a guru point me in the direction of how I can determine what the prereqs for network-manager are - so that I can troubleshoot this further?

    When I start the service manually after logging in, it works fine.

  2. #2
    dino99's Avatar
    dino99 is offline Ubuntu addict and loving it
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Nux Jam
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: NetworkManager no longer autostarting

    hey you are not alone with this issue , im still trying to understand it. On the same machine i've no problem with quantal lubuntu, but with ubuntu i386 here & a nvidia card.

    It seems to work when i ping an url, but apt-get and the browser cant connect.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Miami FL USA
    Beans
    1,235
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: NetworkManager no longer autostarting

    +1

    Pain in the neck

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •