Results 1 to 2 of 2

Thread: Nvidia Quadro 2000 - installation won't run

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Beans
    19
    Distro
    Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex

    Nvidia Quadro 2000 - installation won't run

    Just before trying out Ubuntu 12.04 (64-bit) I changed my video card to:
    PNY VCQ2000-PB Nvidia Quadro 2000 Workstation Graphics Card - 1024MB GDDR5, PCI Express 2.0 x16, Dual Display Port, DVI Model#: VCQ2000-PB
    and to my surprise, even the installation didn't run. The first screen came up, in wrong size, then just a hyphen blinking on the screen while the DVD was crunching in the CD drive. It never even ran the installation at all.
    I then tried with an Ubuntu 11.04 disk, then Linux Mint 13, same thing, no installation, no error messages.
    This Quadro 2000 card works fine in Windows in the same computer, with either through the DVI or Display Ports. Computer is Dell XPS Studio 9100, i7, 6gig ram.
    The whole idea changing the card from the original ATI Radeon HD 5770 was to have a Linux compatible card as all my Nvidia cards have been in the past.
    Any ideas?
    Thank you,
    Hannu

  2. #2
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Lubuntu One Stop Group
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Lubuntu

    Re: Nvidia Quadro 2000 - installation won't run

    please file a bug against the nvidia driver

    http://superuser.com/questions/42146...ia-quadro-2000

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •