Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: 12.04 upgrade broke everything :(

  1. #11
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    UK
    Beans
    292
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: 12.04 upgrade broke everything :(

    Quote Originally Posted by jadtech View Post
    you might find its still not completely back how ever it only takes one or two files not installed or configured to make a big problem ..

    just so you know in the end if you decide to do a fresh install you can still get files with Live CD by mounting you home or rot directory and doing copy and paste if you boot with CD you cane copy Mucic piture documents and such to a flash drive ...

    you have been at it with Ubuntu longer then me I have only been using this about going on 3 months but I have used linux since 97 off and on mostly red hat and mostly web servers and tehn mostly logged in them from outside installing and updating pages .. once the server was running tried to leave it alone as much as possible
    Ok, almost everything seems back, the one steam game still won't work though. I'm going to try installing IE8 and flash back into the same wine-bubble thing.

    I hope it's something that can be fixed, updating everything again will take about 2-3 days as I've downloaded and configured tens of gigs of games (probably in a region of about 50GB) in steam that were working fine before this update. I probably have about 100GB of info on this machine in total, the last thing I want to do is move it all somewhere and move it back :c

    I used Fedora a little in College, some Ubuntu variants until finding Ubuntu the one for me. Windows XP/7 are ok but I'm not as fussed on them. I've not used anything deeper than desktop computing really

    Thanks for all your help. I'll keep posting my progress.
    OS: Ubuntu 14.04 LTS Unity | Windows 7
    CPU
    : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
    RAM: 4 GiB | HDDs: SSD 64GB + 500GiB x2(L) & 320GiB(W) | Power Unit: 750 W
    GFX: ASUS NVIDIA GeForce GTX 560 1024 |
    Display: 4:3 (5:4 res) 19" Dual Screens

  2. #12
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    UK
    Beans
    292
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: 12.04 upgrade broke everything :(

    Reinstalled IE and all of STO but it's not working. Aw man... this feels like something that is going to take a long time to get working again... I'm not even sure where to start :c

    Fortunately everything else is working.
    OS: Ubuntu 14.04 LTS Unity | Windows 7
    CPU
    : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
    RAM: 4 GiB | HDDs: SSD 64GB + 500GiB x2(L) & 320GiB(W) | Power Unit: 750 W
    GFX: ASUS NVIDIA GeForce GTX 560 1024 |
    Display: 4:3 (5:4 res) 19" Dual Screens

  3. #13
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    UK
    Beans
    292
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: 12.04 upgrade broke everything :(

    I think the issue is network config.

    Does anyone know how to check/update/do something else to make sure my network configuration is correct?

    I've noticed STO through Wine cannot connect to the site and Empathy cannot connect to gtalk or facebook talk after the update.
    OS: Ubuntu 14.04 LTS Unity | Windows 7
    CPU
    : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
    RAM: 4 GiB | HDDs: SSD 64GB + 500GiB x2(L) & 320GiB(W) | Power Unit: 750 W
    GFX: ASUS NVIDIA GeForce GTX 560 1024 |
    Display: 4:3 (5:4 res) 19" Dual Screens

  4. #14
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    UK
    Beans
    292
    Distro
    Ubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: 12.04 upgrade broke everything :(

    Going to mark this thread as solved and start a new with a networking issue.
    OS: Ubuntu 14.04 LTS Unity | Windows 7
    CPU
    : Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz
    RAM: 4 GiB | HDDs: SSD 64GB + 500GiB x2(L) & 320GiB(W) | Power Unit: 750 W
    GFX: ASUS NVIDIA GeForce GTX 560 1024 |
    Display: 4:3 (5:4 res) 19" Dual Screens

  5. #15
    Join Date
    Apr 2009
    Beans
    38

    Re: 12.04 upgrade broke everything :(

    Hi, I've been trying to follow your instructions and fix this issue and I'm still having no luck updating 12.04 LTS Here's what I get when I run the upgrade command in the terminal: rocessing triggers for libc-bin ...
    ldconfig deferred processing now taking place
    Errors were encountered while processing:
    ubuntu-sso-client-gtk
    software-center
    ubuntu-sso-client-qt
    E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)
    rich@rich-Latitude-D620:~$
    Please advise? Thanks, Rich H

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •