Results 1 to 5 of 5

Thread: What did I do wrong?

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    South Gloucestershire, UK
    Beans
    1,749
    Distro
    Kubuntu 14.04 Trusty Tahr

    What did I do wrong?

    I have just received an infraction worth 15 points.

    I reported some spam, the post was http://ubuntuforums.org/showthread.p...7#post11873227. The spam has now been deleted and the posters post count reads zero.

    What did I do wrong?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Denmark - Scandinavia
    Beans
    17,619
    Distro
    Ubuntu 13.04 Raring Ringtail

    Re: What did I do wrong?

    It was a human error and it was corrected within 5 min.


    We're sorry for the inconvenient and trouble it has coursed.
    elementary OS Luna
    My Screenshot

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Williams Lake
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu Development Release

    Re: What did I do wrong?

    @PaulW2U, it was my fault, but as AI said, it was fixed right away. I hope it didn't cause you any extra stress.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Not heaven... Iowa
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Re: What did I do wrong?

    I've hit the OOPS button a few times and issued an infraction to the reporter instead of the spammer. If (when?) it happens, let us know - we'll fix it... but DON't quit reporting spam.
    Thanks for helping us!
    Linux User #415691 Ubuntu User #8629
    Iowa Team (LoCo): [Wiki] [Launchpad] [Sub-forum]
    IRC channel: #ubuntu-us-ia on irc.freenode.net

  5. #5
    Join Date
    May 2010
    Location
    South Gloucestershire, UK
    Beans
    1,749
    Distro
    Kubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: What did I do wrong?

    Quote Originally Posted by Artificial Intelligence View Post
    It was a human error and it was corrected within 5 min.
    Apology accepted.

    Quote Originally Posted by Iowan View Post
    but DON't quit reporting spam.
    I must admit I did for a while.

    Quote Originally Posted by cariboo907 View Post
    @PaulW2U, it was my fault, but as AI said, it was fixed right away. I hope it didn't cause you any extra stress.
    I'm afraid it did.

    But please do consider sending a PM to advise that an error has been made. I was using a netbook on a newly installed Lubuntu 12.04 which hadn't been fully set up with all my preferences and I was unable to post or view the forums properly. My netbook's small screen didn't allow me to view the PM that I received in the way that a conventional monitor would so it took me a while to fully realise that a mistake had been made.

    @all - so now its business as usual.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •