Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: ASUS K53E Wireless Problem

  1. #11
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    12

    Re: ASUS K53E Wireless Problem

    At the suggestion of ASUS, I reinstalled the wireless driver. I was already at the latest version. This made no difference. I also upgraded my BIOS from version 217 to version 219. This also made no difference. Any other suggestions?

    John

  2. #12
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    12

    Re: ASUS KD53 Wireless Problem

    At the suggestion of ASUS, I reinstalled the wireless driver. I was already at the latest version. This made no difference. I also upgraded my BIOS from version 217 to version 219. This also made no difference. Any other suggestions?

    John

  3. #13
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    12

    Re: ASUS K53E Wireless Problem

    I have an Asus K53E which I tried Ubuntu 11.10 and the only problem was the wireless. Instead of fighting it I loaded up the Beta version of 12.04 and NO issue with wireless. It worked out of the box!

  4. #14
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    12

    [SOLVED]Re: ASUS K53E Wireless Problem

    Quote Originally Posted by dpharo View Post
    I have an Asus K53E which I tried Ubuntu 11.10 and the only problem was the wireless. Instead of fighting it I loaded up the Beta version of 12.04 and NO issue with wireless. It worked out of the box!
    dpharo,

    Excellent. This is the best advice I've had. I upgraded to 12.04 and the wireless now works. I'm replying to this message using Ubuntu and my wireless connection. Thanks!

    John

  5. #15
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Middle earth
    Beans
    72

    Re: ASUS K53E Wireless Problem

    I have the very same laptop. My issue with wireless is that its connected all the time alright, but most of the times the pages don't load at all, sometimes it gives an dns error, sometimes page not found...

    I don't know what to do, i started out with ubuntu 10.04 and tried every stable release till 12.04.. Now I'm trying Fedora too, any ideas? And I have tried re-installing the drivers on the realtek website..
    If I have the belief that I can do it,
    I shall surely acquire the capacity to do it,
    even if I may not have it at the beginning.
    ~M.K. Gandhi

  6. #16
    Join Date
    Apr 2012
    Beans
    12

    Re: ASUS K53E Wireless Problem

    You might try a clean install of 12.04. I reformatted the partition before doing the install.

    John

  7. #17
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Middle earth
    Beans
    72

    Re: ASUS K53E Wireless Problem

    I did a clean install each and every time..
    If I have the belief that I can do it,
    I shall surely acquire the capacity to do it,
    even if I may not have it at the beginning.
    ~M.K. Gandhi

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •