Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Flash not working on 11.10

  1. #11
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Huntsville, Alabama
    Beans
    23
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    Re: Flash not working on 11.10

    I have the exact problem. Installed and listed and enabled, just not working.

  2. #12
    Join Date
    Mar 2010
    Beans
    8

    Re: Flash not working on 11.10

    Agreed, same problem here as well. It appears to have happened after updating earlier today. Everything looks to be installed properly.

  3. #13
    Join Date
    Nov 2006
    Beans
    350
    Distro
    Xubuntu

    Re: Flash not working on 11.10

    My 10.05 is completely broken after today's "upgrade", and it doesn't seem possible to revert to the previous version.

    I "completely removed" it in Synaptic, and then tried to install the previous one:
    Code:
    sudo apt-get install flashplugin-nonfree version=11.1.102.63ubuntu0
    but it reinstalled the new one (11-2-202-228). I don't understand why that happened.

    As of now, nothing that uses flash works.

    I'm using an old Nvidia-based card (I don't remember exactly which one) and Nvidia driver.

  4. #14
    Join Date
    Nov 2006
    Beans
    350
    Distro
    Xubuntu

    Re: Flash not working on 11.10

    You can find solutions in this thread.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •