Results 1 to 10 of 10

Thread: YouTube won't load... bizarre

  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    10

    YouTube won't load... bizarre

    Hi all,

    I'm having a very peculiar thing going on thats got me stumped and I'm hoping someone maybe able to shed some light on the problem for me...

    The problem started a few days ago, and I can't be sure but feel it may be related to an update as this never used to be a problem.

    The issue is that YouTube will not load on any browser, nor will any embedded youtube clips load. Every other site I use on a daily basis will load fine, including Flash based sites.

    By uninstalling and re-installing flash youtube will load and work momentarily but I can't watch vids as same problem occurs again.

    I have not blocked the site on my machine, nor at the router; and the only other thing I've done to my machine configuration is install Opera.

    Anyone else having this problem?

    I've tried other machines on my network, (Ubuntu, Mac, and Windows) and they seem to work fine, although none have been updated in a while.

    I have no idea how to approach this problem so any suggestions are appreciated.

    ----------------------------------------------------------------

    sod@omicron:~$ cat /etc/issue
    Ubuntu 11.04 \n \l

    sod@omicron:~$ uname -a
    Linux omicron 2.6.38-13-generic #56-Ubuntu SMP Tue Feb 14 12:39:59 UTC 2012 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brazil
    Beans
    12,497
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: YouTube won't load... bizarre

    Try Flash-Aid

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    10

    Re: YouTube won't load... bizarre

    That did the trick by installing latest beta version. Thanks heaps.

    how do i mark this solved?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Porirua, New Zealand
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Re: YouTube won't load... bizarre

    Quote Originally Posted by sodoscar View Post
    That did the trick by installing latest beta version. Thanks heaps.

    how do i mark this solved?
    Click on "Thread tools" near the top of the page and from there "Mark as solved"
    Forum DOs and DON'Ts
    Never assume that information you find using a search engine is up-to-date.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    10

    Re: YouTube won't load... bizarre

    Thanks lisati.. i had originally tried that but i wasn't logged in at the time so the option didn't appear. All sorted now though. Thanks again.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brazil
    Beans
    12,497
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: YouTube won't load... bizarre

    Quote Originally Posted by sodoscar View Post
    That did the trick by installing latest beta version. Thanks heaps.

    how do i mark this solved?


  7. #7
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    10

    Re: YouTube won't load... bizarre

    I've marked this unsolved again as the problem has occured again. Certainly, the firefox plugin did the trick, but now it doesn't work with any version of flash.

    Could this be a result of taking part in the HTML5 trial and now youtube pulling that option and reverting back to this god awful Flash crap?

    is it a buggy update?

    is it installing Opera thats stuffed something?

    endless questions, endless frustrations.

    Still no youtube
    Last edited by sodoscar; March 23rd, 2012 at 10:15 AM.

  8. #8
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brazil
    Beans
    12,497
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: YouTube won't load... bizarre

    Try to disable hardware acceleration in flash settings. You can access that while watching a YouTube video, right-clicking on it.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2010
    Beans
    10

    Re: YouTube won't load... bizarre

    It won't actually load any page from youtube at all... browser just reports: ...waiting for www.youtube.com

  10. #10
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Brazil
    Beans
    12,497
    Distro
    Ubuntu Studio 12.04 Precise Pangolin

    Re: YouTube won't load... bizarre

    Quote Originally Posted by sodoscar View Post
    It won't actually load any page from youtube at all... browser just reports: ...waiting for www.youtube.com
    Disable ipv6.

    • Type about:config in the address bar, press Enter.
    • Find network.dns.disableIPv6 in the list.
    • Right-click -> Toggle.
    • Restart Firefox and try again.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •