Results 1 to 2 of 2

Thread: stunnel https

  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Beans
    8

    stunnel https

    Hi folks,

    I am new at this forum so forgive me if I am posting this in wrong category.

    I am trying to setup stunnel and use it for https.

    First I created server.crt and server.key with openssl
    "openssl req -new -x509 -days 3650 -nodes -out server.crt -keyout server.key"
    Then i configured the /etc/stunnel/stunnel.conf
    When i try to start the service it always says "You should check that you have specified the pid= in you configuration file"
    I have set the location for the pid file. I googled but I couldn't find a solution.

    Here is my configuration file.

    sslVersion = SSLv3

    chroot = /var/lib/stunnel4/
    setuid = stunnel4
    setgid = stunnel4
    pid = /stunnel4.pid

    socket = l:TCP_NODELAY=1
    socket = r:TCP_NODELAY=1

    debug = 7
    output = /var/log/stunnel4/stunnel.log

    [https]
    cert=/etc/stunnel/server.crt
    key=/etc/stunnel/server.key
    accept = 443
    connect = 127.0.0.1:81
    xforwardedfor=yes
    TIMEOUTclose = 0

    Any idea for what i have configured wrong :/ ?

    Thnx in advance

    ubuntu 11.04
    stunnel4
    Last edited by skippercanfly; March 11th, 2012 at 11:01 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Porirua, New Zealand
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu

    Re: stunnel https

    Thread moved to Security Discussions.
    Forum DOs and DON'Ts
    Never assume that information you find using a search engine is up-to-date.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •