Results 1 to 10 of 877

Thread: AMD/Intel Hybrid Graphics works

Threaded View

  1. #11
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Ringsted, Denmark
    Beans
    51
    Distro
    Kubuntu Development Release

    Re: AMD/Intel Hybrid Graphics works

    Quote Originally Posted by andrikos View Post
    What do you get when you run?
    Code:
    dpkg --list  "fglrx*" xserver-xorg-video-intel "xserver*core" "xorg-server*"
    I get
    Code:
    sudo dpkg --list  "fglrx*" xserver-xorg-video-intel "xserver*core" "xorg-server*"
    Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold
    | Status=Not/Inst/Conf-files/Unpacked/halF-conf/Half-inst/trig-aWait/Trig-pend
    |/ Err?=(none)/Reinst-required (Status,Err: uppercase=bad)
    ||/ Name                                 Version                 Architecture            Description
    +++-====================================-=======================-=======================-=============================================================================
    un  fglrx-glx                            <none>                                          (no description available)
    ii  xserver-xorg-core                    2:1.13.0-0ubuntu6.1     amd64                   Xorg X server - core server
    ii  xserver-xorg-video-intel             2:2.20.9-0ubuntu2       amd64                   X.Org X server -- Intel i8xx, i9xx display driver
    dpkg-query: no packages found matching xorg-server*
    My installation is fully opdated.

    I tried with a fresh install, just to make sure some random fault wasn't causing it, but when I switch to the modified video-intel drivers, xorg consistently segfault on startup.
    Last edited by MarcoDePollo; December 20th, 2012 at 08:44 AM.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •