Results 1 to 3 of 3

Thread: panp7 won't resume with 12.04

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Beans
    9

    panp7 won't resume with 12.04

    After upgrade to 12.04, my panp7 won't resume. After a suspend trying to resume will turn on the fan, but otherwise it's unresponsive. Black screen. Can't access a console.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2009
    Beans
    9

    Re: panp7 won't resume with 12.04

    Activating the ATI proprietary driver seems to have fixed it.

    Strangely, after activation, the system settings still report it as "not activated", however the xorg log shows the proprietary driver coming up.

    Also the "post release updates" driver fails to install. Not sure what that's about.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Aurora, CO
    Beans
    2,563
    Distro
    Ubuntu

    Re: panp7 won't resume with 12.04

    Quote Originally Posted by princesshammer View Post
    Activating the ATI proprietary driver seems to have fixed it.

    Strangely, after activation, the system settings still report it as "not activated", however the xorg log shows the proprietary driver coming up.

    Also the "post release updates" driver fails to install. Not sure what that's about.
    There are a couple of bugs regarding how the Additional Drivers tool checks if proprietary drivers are loaded. I'm guessing you're running into one of those.

    The Updates driver failing to install must be a packaging bug, since I have the same problem on my own PanP7.
    Ian Santopietro - System76 Technical Support.
    Open a Support Ticket!
    Ask a Sales Question!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •