Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Ubuntu 10.10 & 11.04(Alternate) failed install with RAID 0.

  1. #11
    Join Date
    Nov 2006
    Beans
    312

    Re: Ubuntu 10.10 & 11.04(Alternate) failed install with RAID 0.

    It is seperate software, but I've found in the past that even compiling from source on a given distro won't allow it to talk to a server on a different distro, even though the versions are the same. They also have to have the same version of MySql running, and a few other things.

    I expect it is possible, but after spending a few days on it before, I gave up and upgraded the whole lot. It's not a bad thing to do once in a while

    I may hold on and have a word with a sys admin I know (if I can get hold of him!), I may have been a bit hasty with throwing it in the bin
    CPUs: AMD 64 * 4 2mhz, RAM: 8gb
    HDD: 6tb HDD (2 USB 1tb, 3 SATA, 1 NAS)
    GPU: NVIDIA 2 GeForce 7800 GTX SLIx2 (4x23 Philips Widescreen TFT)
    OS: Ubuntu Studio 9.10 (rt) AMD64

  2. #12
    Join Date
    Jan 2012
    Beans
    1

    Re: Ubuntu 10.10 & 11.04(Alternate) failed install with RAID 0.

    I had the same experience with a RAID 0 array and 10.04. It completely dropped the drives from the aray, thereby wiping the disk. After restoring from backup, I got an SSD and I have RAID1 array as the data drive. Ubuntu install still causes the RAID array to drop.
    I am trying to figure out how to get it to work.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •