Results 1 to 4 of 4

Thread: VPN not working through pppoe

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    21

    VPN not working through pppoe

    I have a vpn account to which I can connect flawlessly when I'm in university and freely browse the web (because I'm in a country where some websites like facebook are ridiculously filtered/banned!)
    ..but when I come home (where there's a pppoe cable plugged in the access point) and I wirelessly (!) connect to the access point and then the vpn, although it does say "Connection established successfully" but I still can't load up Facebook -as if there was no VPN connection established!!
    Oddly enough I have no such problem with a WinXP-running pc which is also connected to the same access point with the same vpn acount!
    Running Oneiric Ocelot on a Dell Inspiron 1564.
    Any help would be appreciated!
    Thanks for taking the time to read this\.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Craggy Island.
    Beans
    Hidden!
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: VPN not working through pppoe

    Is there a setting for toggling LZO compression?

    Did you try toggling it?
    You can tell a man who boozes by the company he chooses, as the pig got up and slowly walked away.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    21

    Re: VPN not working through pppoe

    Thank you for your reply,
    But what is LZO?! Could you elaborate please?!\.
    Last edited by koohyar; December 24th, 2011 at 05:33 AM.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    21

    Re: VPN not working through pppoe

    Anyone...?!\.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •