Results 1 to 2 of 2

Thread: Loss of Video Output

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    SW England
    Beans
    32
    Distro
    Ubuntu 8.04 Hardy Heron

    Cool Loss of Video Output

    A few months ago I upgraded from Hardy Heron to Lucid Lynx. I have ATI graphics, and previously this has run using fglrx unsupported drivers. The video performance has always been superb.
    With Lucid, fglrx drivers are no longer automatically installed, so for some weeks I ran with the built-in graphics drivers. I then saw a thread in the Forums about loading proprietary drivers, so I thought I'd have a go. I failed in my attempt to install fglrx, and seem to have lost the use of the built-in drivers.
    When I boot up, if I let the system run, the video output to the screen stops just before the purple screen would normally make way for the desktop, and my monitor reports there is no input. To avoid this, I have to press 'Escape' as the purple screen appears for the boot to run while scrolling the boot up commands.
    Please tell me what I can do to recover the lost graphics drivers (if that is the problem).

    Chris
    Chris

    You can't always get what you want

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Rawalpindi Pakistan
    Beans
    52
    Distro
    Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

    Re: Loss of Video Output

    Try using any other parameters as shown here. Follow the steps might it will help you.

    http://www.tuxgarage.com/2011/01/ubu...n-problem.html

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •