Results 1 to 4 of 4

Thread: No paragraph marks in LibreOffice Writer

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    107
    Distro
    Xubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    No paragraph marks in LibreOffice Writer

    Having recently moved to XUbuntu 11.10 and installed LibreOffice, I find that I cannot display paragraph marks etc (by clicking on the paragraph mark in the tool bar). Does anyone else have this problem?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2005
    Beans
    87

    Re: No paragraph marks in LibreOffice Writer

    In Ubuntu 11.10 it is working as it should. I do not have Xubuntu.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Beans
    107
    Distro
    Xubuntu 11.10 Oneiric Ocelot

    [SOLVED] Re: No paragraph marks in LibreOffice Writer

    Ah - found it. Under Tools->Options LibreOffice Writer - Formatting Aids, most boxes were unchecked. This meant that nothing happened when I clicked the "paragraph" marker.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bombay
    Beans
    6,536
    Distro
    Lubuntu 14.04 Trusty Tahr

    Re: [SOLVED] Re: No paragraph marks in LibreOffice Writer

    Quote Originally Posted by Colin@oxford View Post
    Ah - found it. Under Tools->Options LibreOffice Writer - Formatting Aids, most boxes were unchecked. This meant that nothing happened when I clicked the "paragraph" marker.
    You have to mark the thread solved by clicking on "Thread Tools", not by editing the title.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •