Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Kernel > 3.0 and M-Audio Fast Track Ultra problems with EHCI

  1. #11
    Join Date
    Nov 2012
    Beans
    3

    Re: Kernel > 3.0 and M-Audio Fast Track Ultra problems with EHCI

    hello,
    I have the same problem with my new fast track ultra as it describes nullakilla.
    has one of the attending here ever seen or found a solution for this problem. I use the fast track pro so fars, there are no problems.
    @sgx I also tested the av-linux distribution kernel 3.0.36 and 3.2.16. The same problem.

    gunnar

  2. #12
    Join Date
    Nov 2012
    Beans
    3

    Re: Kernel > 3.0 and M-Audio Fast Track Ultra problems with EHCI

    The solution was now Vanilla 3.6.7.
    quite stable's not true. but the occasional errors are harmless.

    my dream would now have a way to use the internal Gagets of Ultra to (effects and mixer).
    just a dream

  3. #13
    Join Date
    Nov 2012
    Beans
    3

    Re: Kernel > 3.0 and M-Audio Fast Track Ultra problems with EHCI

    ok, I did not want to believe. It really does everything ( Effect and Routing ). Perfect and easy, in the mixer. Thanks Felix, Mark and Takashi

    gg

  4. #14
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Beans
    14,845
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: Kernel > 3.0 and M-Audio Fast Track Ultra problems with EHCI

    Old thread closed.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •