Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't get Jupiter to work in Xubuntu 11.10

  1. #1
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Austin, TX
    Beans
    196
    Distro
    Kubuntu

    Can't get Jupiter to work in Xubuntu 11.10

    After installing, I get a pop-up that tells me it has whitelisted itself to the sys tray and I need to log out and back in to see it. I logged out, back in, and it's still not in the sys tray but I get the same pop-up notification. I even re-booted and it happened again. Any ideas?

    I thought maybe I'd try to manually whitelist it. I've googled the heck out of this and can't find any information about whitelisting all apps in XFCE. Everything I find relates to Unity.
    Last edited by scottbomb; October 22nd, 2011 at 10:56 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Beans
    1,145
    Distro
    Xubuntu

    Re: Can't get Jupiter to work in Xubuntu 11.10

    I'm sure you know where to go.
    Help yourself: Ubuntu Docs - Ubuntu Packages

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down Under
    Beans
    1,566
    Distro
    Xubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Re: Can't get Jupiter to work in Xubuntu 11.10

    The pop-up shows every time I start Xubuntu as well, but Jupiter is running with it's icon in the top panel, so I just ignore the pop-up, it goes away after a few seconds.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Austin, TX
    Beans
    196
    Distro
    Kubuntu

    Re: Can't get Jupiter to work in Xubuntu 11.10

    I don't see it there. Supposed to be a lightning bolt, right?

    I uninstalled and reinstalled Jupiter, logged out and back in, still not there. I went to panel -> add new items, and it's not in the list of available plugins.

    Quote Originally Posted by gsmanners View Post
    I'm sure you know where to go.
    I'll do some looking over there, thanks.
    Last edited by scottbomb; October 23rd, 2011 at 12:46 AM.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Austin, TX
    Beans
    196
    Distro
    Kubuntu

    Re: Can't get Jupiter to work in Xubuntu 11.10

    I finally found the answer in the comments section on this page:

    http://www.webupd8.org/2011/09/jupit...lable-for.html

    Apparently, the program requires libmono-posix 4.0, which is not included in Xubuntu by default. I installed it from Synaptic and now it works.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •