Code:
Old server:
Linux 2.6.22-14-server #1 SMP Tue Feb 12 03:10:53 UTC 2008 x86_64
(Ubuntu 7.10)
@(#) $OpenLDAP: slapd 2.3.35 (Mar  5 2008 15:13:34) $
        buildd@king:/build/buildd/openldap2.3-2.3.35/debian/build/servers/slapd


New Server:
Ubuntu 11.04 (GNU/Linux 2.6.38-8-server x86_64)
@(#) $OpenLDAP: slapd 2.4.23 (Apr  7 2011 18:00:55) $
        buildd@allspice:/build/buildd/openldap-2.4.23/debian/build/servers/slapd

I am trying to migrate my ldap from one server to another. An LDIF has been exported from the old server. I exported the data from the old server using

Code:
slapcat -l
I install slapd on the new server:

Code:
apt-get install slapd ldap-utils
I verified slapd was working on the new server (clean install, able to administrate and connect using jexplorer). I verified the slapd.conf and DB_CONFIG files on the new server against the old, and to the best of my knowledge, everything looked good. I added some lines to the DB_CONFIG, how much memory it should use, etc.

Code:
set_cachesize 8 0 16
set_lk_max_objects 1500
set_lk_max_locks 1500
set_lk_max_lockers 1500
set_flags DB_LOG_AUTOREMOVE

I stopped slapd, removed the database file from the new server.

Code:
cd /var/lib/ldap/
rm *__db.* *.bdb alock log.*
Imported the data using:

Code:
sudo slapadd -l Fullbackup-09-03-11.ldif
It took about 20 hours to complete and ended with the following message:

Code:
Closing DB...Error, entries missing!
entry 1: dc=domain,dc=com
entry 2: dc=ldap,dc=domain,dc=com
I've done some searching around on the net and I think the solution might be something simple but haven't found my exact problem.

Is there a log file or something I can look at or a quick command I can run that might give me a hint as to what is wrong?

I can't post the contents of the ldif file because it's over 2GB in size, but if there is a section that might be helpful to look at, I can certainly post that.

As always, all help is greatly appreciated.