Results 1 to 4 of 4

Thread: Sound stops working in the middle of Flash Vid - Needs Reboot

  1. #1
    Join Date
    May 2008
    Beans
    111
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Sound stops working in the middle of Flash Vid - Needs Reboot

    This problem is ridiculous and I've had it for a long fricken time without any solution. So far it's happened with Firefox and Chrome.. I'll be watching a flash vid from youtube or wimp.com and the sound will suddenly cut out in the middle while the video continues playing.. the kick in the balls is that the sound dies for the entire system, not just the browser. I've killed and restarted pulse, I've done a force-restart with Alsa and it still doesn't come back.. I've pgrep 'ed chrome and firefox and shut everything down and still nothing. The only way to get sound back is to reboot the entire system.

    How is it that this bug can override a restart of pulse and alsa? Is it messing with ACPI or something? Some days I'll get hours of youtube and other days I have to restart after 5 minutes.

    Any ideas on what to do?
    Last edited by unc0nn3ct3d; August 23rd, 2011 at 08:54 PM.
    Do Daemons Dream of Electric Sleep() ?

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Beans
    111
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Sound stops working in the middle of Flash Vid - Needs Reboot

    And there we go again, sound just cut out watching a dump.com video. Battery is unplugged and i'm jacked into the AC so there goes my theory that it had something to do with it being plugged in and having the battery in although if my memory serves me I believe that it has never happened while unplugged with the battery in..

    Now time to shut down everything running to reboot my machine again.. Yay!
    Do Daemons Dream of Electric Sleep() ?

  3. #3
    Join Date
    May 2008
    Beans
    111
    Distro
    Ubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: Sound stops working in the middle of Flash Vid - Needs Reboot

    I'm still facing this issue.. Anyone at all heard of a solution. There's no way outside of a reboot to restore my sound.
    Do Daemons Dream of Electric Sleep() ?

  4. #4
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Hillsville Va
    Beans
    3
    Distro
    Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex

    Exclamation Re: Sound stops working in the middle of Flash Vid - Needs Reboot

    im having the same problem when watching movies or listening to music have to reboot to get sound to come back but when i use headphones everything is fine wtf (frusterated)

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •