Page 33 of 35 FirstFirst ... 233132333435 LastLast
Results 321 to 330 of 349

Thread: ASUS u36sd support thread

  1. #321
    Join Date
    Apr 2005
    Beans
    1,357

    Re: ASUS u36sd support thread

    Does anyone experience disappearing camera in Skype? Basically camera sometimes disappears in Skype (showing something like 'no video device' in Options) but appears again after a reboot. Not a major issue but annoying.
    ASUS K53S Ubuntu 14.10 64-bit
    ASUS 1015PX Netbook Lubuntu 14.10
    Two Dell laptops with 14.04

  2. #322
    Join Date
    Jul 2005
    Beans
    39
    Distro
    Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat

    Re: ASUS u36sd support thread

    Quote Originally Posted by Naugas View Post
    OK, got the 64-bit live usb version to work now, apparently it wasn't the default bios settings I have used. I have been trying too boot using uefi and not through the old plain bios. I had no idea something else than bios even existed...
    Solved for me. Would like to have a link in here to complain about the intel/microsoft collusion that is creeping in...
    Dell Inspiron 1300 : (Intel M 1.60GHz @ 600MHz
    Maverick
    s10-3t maverick & meego

  3. #323
    Join Date
    Jun 2012
    Beans
    3

    Re: ASUS u36sd support thread

    Are there any new options for the graphics drivers, now that 12.04 is out. I have tried Bumblebee and it only screwed up my display.

  4. #324
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    44
    Distro
    Xubuntu

    Re: ASUS u36sd support thread

    Quote Originally Posted by poetgrant7 View Post
    Are there any new options for the graphics drivers, now that 12.04 is out. I have tried Bumblebee and it only screwed up my display.
    Bumblebee has been working for me even on 11.10 and it's still on 12.04. Maybe you did some non-standard steps before installing it. I think bumblebee does not like NVIDIA proprietary drivers, so if you installed them prior to bumblebee, that could be problem...

    I suggest you reading the bumblebee documentation and FAQ maybe?
    #McZ

  5. #325
    Join Date
    Oct 2012
    Beans
    2

    Re: ASUS u36sd support thread

    Hi at all! I'm a new ubuntu user. I have this NB and i want to ask if there will be a wiki for 12.10... There are many issues with this NB

  6. #326
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Finland
    Beans
    76
    Distro
    Ubuntu 12.04 Precise Pangolin

    Re: ASUS u36sd support thread

    Quote Originally Posted by orymd View Post
    Hi at all! I'm a new ubuntu user. I have this NB and i want to ask if there will be a wiki for 12.10... There are many issues with this NB
    Have you read https://help.ubuntu.com/community/Asus_U36SD ?

  7. #327
    Join Date
    Oct 2012
    Beans
    2

    Re: ASUS u36sd support thread

    Quote Originally Posted by dirtylobster View Post
    Yes, but the "support" is up to 12.04...

  8. #328
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sweden
    Beans
    74
    Distro
    Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal

    Re: ASUS u36sd support thread

    Quote Originally Posted by krustenBrot View Post
    Anyone got the USB 3.0 port running under 12.04?
    Got the same issue on 12.10, the fix on the wikipage does not work. It was not working before update either though.

    If someone got it working, could you please post your /etc/default/grub file or anything else that could be of any help?

  9. #329
    Join Date
    Oct 2011
    Beans
    44
    Distro
    Xubuntu

    Re: ASUS u36sd support thread

    Quote Originally Posted by olof_ View Post
    Got the same issue on 12.10, the fix on the wikipage does not work. It was not working before update either though.

    If someone got it working, could you please post your /etc/default/grub file or anything else that could be of any help?
    USB3 (the port on the right) has been running without problems since 11.10 I think. If I remember well, I just disabled some "constant power" function or what in BIOS - the feature which enables to give power to USB even when the laptop is not running. I do not need it anyway... Give it a try.
    #crysman

  10. #330
    Join Date
    Nov 2012
    Beans
    1

    Re: ASUS u36sd support thread

    Hi all,

    i have problem with wake up in kubuntu 12.10. System wakes up, but then it freezes. I found, that problem occurs only when i have bluetooth enabled and connected 1 device to it (mouse). If bluetooth disabled, or even when enabled, but no devices connected - all works fine. In kubuntu 12.04 all was great. Tried tweaks on wiki page about suspend/resume and also bluetooth, but it takes no effect. Have anybody such problem? Thanks for help

    ASUS U36SG, kubuntu 12.10, 3.5.0-18-generic #29-Ubuntu SMP Fri Oct 19 10:26:51 UTC 2012 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

Page 33 of 35 FirstFirst ... 233132333435 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •